Kaj lahko pričakujete?

metoda Sedona

Ob uporabi metode Sedona boste ugotovili, da vam daje veliko več od pričakovanega in celo veliko več, kot ste si kdajkoli upali sanjati.

Doživeli boste silovit napredek in ob tem hitro želi številne koristi, če boste le uporabljali to, kar se boste naučili na naših seminarjih.

Posledice vas bodo presenetile.

Zavedati se morate, da vas včasih lahko kaj preseneti. Čeprav bodo to vsekakor prijetna presenečenja, so vseeno lahko nepričakovana. Izboljšave na kakem področju vašega življenja, ki bi jih želeli uvesti s pomočjo metode Sedona, se morda ne bodo zgodile tako hitro kot bi si želeli. Ali pa se bodo spremembe odvijale presenetljivo hitro, kot se večini ljudi, ki uporabljajo našo metodo. Pravzaprav tako hitro, da boste sprva le stežka sprejeli dejstvo, da je kaj takega sploh mogoče.

Naj to razložim še drugače. Denimo, da nekdo začne uporabljati metodo Sedona zato, ker si želi doseči večji finančni uspeh. Pozorno posluša avdio kasete, vestno uporablja delovni zvezek, a vendar se mu finančno stanje dolgo ne izboljša. Namesto tega se mu morda sprva izboljša zdravje. Ugotavlja, da se na splošno veliko bolje počuti. Kasneje morda ugotovi, da so se njegovi osebni odnosi dramatično izboljšali in tudi s tem področjem življenja je bolj zadovoljen. Potem se lahko zgodi, da se mu povečata zmogljivost in dobro počutje na delovnem mestu – in šele nato si bo mogoče končno dovolil doseči finančni uspeh, ki si ga je želel že na začetku.

Metoda Sedona vam bo v življenje zagotovo vnesla velike spremembe. Ni pa nujno, da se bodo te spremembe pojavile v natanko takem vrstnem redu, kot ste si zamislili. In kaj lahko se zgodi, da bodo vaši prijatelji prej opazili spremembe na vas, kot pa jih boste vi sami.

Opuščanje trdno-zakoreninjenih vzorcev obnašanja

Med uporabo metode Sedona boste ugotovili, da se vam razblinjajo celo dolgotrajni in zakoreninjeni vzorci obnašanja in izginjajo problemi, povezani z njimi. Včasih se boste morda vseeno vračali k starim vzorcem – k temu, kar je navidezno udobno. To je povsem naravno. Vendar pa boste ugotovili tudi, da lahko med izvajanjem te metode v trenutku opustite neustrezen vzorec, čim se ga zaveste. Kasneje se ga boste zavedli že med dejanjem samim, ga takoj opustili in s tem izničili njegov negativen vpliv.

Kmalu boste prepoznali negativne vzorce, še preden jih boste začeli izvajati. Tako boste lahko opuščali neustrezna dejanja, še preden boste zašli v star, neustrezen in za vas škodljiv vzorec. Pri nadaljnjem izvajanju metode se stari vzorci sploh ne bodo več pojavljali. Samo čim bolje se držite navodil za izvajanje metode Sedona. Vse ostalo se bo uredilo samo po sebi.

Bolj se zavedajte vsega in postali boste bolj uspešni.

Ko boste izvajali to tehniko, boste opazili, da se čedalje bolj zavedate svojih čustev – čeprav jih sedaj še morda težje prepoznavate in razločujete. To pomeni, da napredujete in da ste že pripravljeni opustiti številna čustva, ki ste jih bodisi potlačili ali pa ste se jih izogibali. Dobra novica pri tem je, da vam bo čedalje lažje stvari opustiti. Tako se boste lahko počutili dovolj varno, da boste lahko še bolj iskreno doživljali svoja čustva. Prijetne občutke boste zaznavali tudi bolj intenzivno. Bolj boste uživali v vsem, kar boste počeli in se pri tem počutili veliko bolj živahne.

Ko boste dlje časa uporabljali metodo Sedona, boste postali spretnejši pri njeni uporabi in rezultati bodo vidni še hitreje. Naglo boste dosegli točko, kjer vam bo opuščanje postalo čisto samoumevno. Zdelo se vam bo tako naravno kot dihanje.

Še nekaj sorodnih člankov