Splošni pogoji uporabe

Avtor spletne stran sedona.si je Milan Slunečko in je le blog kjer pišem o stvareh, ki me zanimajo. To sta predvsem metoda Sedona in metoda Lefkoe. Metoda Sedona (The Sedona Method®) je registrirana blagovna znamka podjetja Sedona Training Associates, metoda Lefkoe (The Lefkoe Method) pa pripada Lefkoe Institute.

Vsebine, objavljene na spletnih straneh sedona.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati oziroma mora o tem biti obveščen lastnik avtorskih pravic.

Avtor spletne strani sedona.si, metoda Sedona in metoda Lefkoe ne dajejo nobenih zagotovil za medicinske postopke, diagnosticiranje ali zdravljenje bolezni in ne prevzemajo nobene odgovornosti iz tega naslova. Če imate zdravstvene ali psihične težave se obvezno pred uporabo tehnik in nasvetov na spletni strani sedona.si posvetujte s svojim zdravnikom oziroma terapevtom.

Avtor spletne strani sedona.si, metoda Sedona in metoda Lefkoe lahko le pomaga do vrhunske čustvene forme in verjamem, da se večina zdravstvenega osebja strinja, da vrhunska čustvena forma lahko okrepi učinke katerekoli terapije in lahko pomeni odločilno razliko med uspehom in porazom.

Avtor se bo trudil zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti.

Avtor lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletne strani, na katere kažejo povezave s spletnih strani sedona.si, niso pod nadzorom avtorja sedona.si.

Niti avtor niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani sedona.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh sedona.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Več pravnih informacij

Nazadnje posodobljeno: Petek, 10. maj 2019

To obvestilo lahko občasno posodobimo. Če ste nam posredovali svoje kontaktne podatke in nam dovolili, da vas kontaktiramo, vas bomo obveščali o vsebinsko pomembnih spremembah. Prosimo, redno preverjajte to obvestilo z vidika morebitnih sprememb.