Piškotki

Kaj so piškotki?

So informacije o aktivnostih uporabnika na spletu, ki jih večina spletnih strani shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni. Elementi v lokalni shrambi nimajo časovne omejitve.

Piškotki na spletnem mestu sedona.si

Spletno mesto sedona.si za svoje delovanje ne potrebuje in ne uporablja nobenih piškotkov.

Piškotki obdelovalca podatkov MailChimp

Za pošiljanje ePoštnih obvestil o metodi Sedona, prijavo in urejanje tega seznama uporabljamo zunanjega obdelovalca podatkov MailChimp, ki je v lasti The Rocket Science Group LLC (v nadaljevanju MailChimp).

Tako vse funkcionalnosti za ePoštni seznam metode Sedona izvaja MailChimp na svojih strežnikih. Kadar kliknete na gumb/povezavo “Prijava na e-poštni seznam”, boste preusmerjeni iz spletnega mesta sedona.si na spletno stran MailChimp-a, ki za svoje delovanje uporablja nekatere piškotke.

Informacije o teh piškotkih in način kako jih lahko po želji omejite, najdete na njihovi strani piškotki MailChimp.

Piškotki obdelovalca podatkov Appointlet

Za rezervacijo termina uporabljamo zunanjega obdelovalca podatkov Appointlet.

Na strani kontakt je povezava na aplikacijo za rezervacijo termina, ki za svoje delovanje uporablja piškotke. Le te lahko omejite z vašim spletnim brskalnikom tako, da izberete opcijo za omejitev piškotkov tretjih oseb.

Več pravnih informacij

Nazadnje posodobljeno: Nedelja, 3. marec 2019

To obvestilo lahko občasno posodobimo. Če ste nam posredovali svoje kontaktne podatke in nam dovolili, da vas kontaktiramo, vas bomo obveščali o vsebinsko pomembnih spremembah. Prosimo, redno preverjajte to obvestilo z vidika morebitnih sprememb.