Metoda Sedona® - bližnjica do svobode

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
notice
  • EU Izjava o piškotkih

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje z avtentikacijo, navigacijo in drugo funkcionalnost. Z rabo te spletne strani se strinjate, da lahko shranimo tovrstne piškotke na vašo napravo.

Naslovnica Skupina

Podporna skupina

E-pošta natisni

Namen podporne skupine

skupina_sobica
Sobica, kjer se dobiva skupina za opuščanje neželenih čustev.

Bolj, ko uporabljamo metodo Sedona v svojem življenju, lažje in bolj učinkovito postaja opuščanje neželenih in bolečih čustev. Posledično se počutimo vedno bolje in postajamo vedno bolj uspešni, zadovoljni, kreativni in predvsem sproščeni. Namen opuščanja v skupini je ta proces še dodatno pospešiti in olajšati. Kadar se dva ali več ljudi zbere z istim ciljem, pride do dviga energije, ki nam omogoča napredovati precej hitreje. Prav tako se ustvari zagon, in njegova gonilna sila nas popelje naprej na naši poti z veliko večjo odločnostjo.

Srečanja skupinskega opuščanja so namenjena vsakomur. Morda se želite znebiti določenih problemov? Morda vas tarejo skrbi? Morda ste že dalj časa depresivni ali brez energije? Morda bi želeli samo izvedeti kaj novega o uporabi metode Sedona? Ali pa se morda počutite odlično, a bi se vendarle želeli počutiti še bolje? Ne glede, kaj je vaš razlog, vam opuščanje v skupini lahko pomaga. Skupina je predvsem namenjena podpori vsakemu posamezniku, da doseže, kar sam najbolj želi. Predznanje metode Sedona ni potrebno saj je tehnika resnično tako enostavna, da se jo boste naučili mimogrede.

V dveh urah skupnega druženja bomo v prvem krajšem delu izvajali splošno skupinsko opuščanje neželenih čustev. V drugem delu pa bo vsakdo imel možnost za postavljanje vprašanj, predstavitev pridobitev, ki jih je dosegel z uporabo metode Sedona in seveda pomoč pri opuščanju. Prav tako bomo skupaj raziskovali kako enostavno lahko preobrazimo naše neželene navade in izvajali vaje, ki nam lahko zelo pomagajo v vsakdanjem življenju.

cactus
Canon PowerShot G6: Kaktusi v Arizoni znajo izgledati precej eksotično, kot kakšni čudni zunajzemeljski organizmi.

Vprašanja

Srečanja podporne skupine so tudi čudovita priložnost, da izveste odgovore na vprašanja o tehnikah metode Sedona in kako jih uporabiti v različnih vsakdanjih situacijah.

Pridobitve

Naš um ima močno nagnjenje, da vedno išče težave in probleme v našem življenju. Za mnoge le občasno opazi tudi pozitivne stvari, ki se nam v življenju tudi dogajajo. Zaradi tega je dobro, da se zavestno osredotočamo tudi na stvari, ki so že pozitivne in dobre. Če npr. delimo z drugimi: "Z opuščanjem sem dosegel, da sem precej bolj samozavesten pred izpitom", je to korak, da naučimo um, da išče in se ukvarja tudi s pozitivnimi stvarmi. V skupini lahko vsakdo podeli z drugimi, kaj se mu je dobrega zgodilo z uporabo metode Sedona ali čisto na splošno, kaj se mu dobrega dogaja.

Pomoč pri opuščanju

Metodo Sedona lahko izvaja vsak zase. Del lepote te metode je tudi v temu, da ne potrebujemo učitelja ali vodnika. V praksi se izkaže, da je napredek hitrejši, če nas vsaj na začetku nekdo sprašuje in vodi skozi postopek opuščanja. Včasih je nekatere stvari lažje opustiti na tak način. Še posebej v sklopu podporne skupine, kjer je energija celotne skupine usmerjena k opuščanju. Torej, če imate konkretno težavo, vam lahko pomagam s tem, da vas vodim skozi postopek opuščanja.

Kdaj in kje potekajo srečanja podporne skupine?

Skupina se dobiva na Linhartovi 64 v Ljubljani. To je stolpnica modre barve, vhod je v pritličju na zadnji strani stolpnice (poleg šivilstva). Kdaj je naslednje srečanje preverite na urniku.

Več informacij dobite po tel. 051 422 477 ali če uporabite kontaktni obrazec.


Povečaj mapo

 


lester53x60Lester
Levenson
S tem, ko sledimo reakcijam do njihovega izvora, odpravimo vse reakcije.

Anketa

Ste pogosto v skrbeh?