Metoda Sedona® - bližnjica do svobode

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
notice
  • EU Izjava o piškotkih

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje z avtentikacijo, navigacijo in drugo funkcionalnost. Z rabo te spletne strani se strinjate, da lahko shranimo tovrstne piškotke na vašo napravo.

Naslovnica Pričevanja znanih osebnosti

Pričevanja znanih osebnosti

E-pošta natisni

Jack Canfield

Jack Canfield"Skozi moje delo s Kurjo Juhico za Dušo in skozi moje seminarje samospoštovanja sem bil izpostavljen mnogim tehnikam in procesom samopomoči. Tale prednjači pred drugimi s svojo enostavnostjo uporabe, izjemnega vpliva in hitrostjo rezultatov. Metoda Sedona je izjemno pospešen način opuščanja čustev kot so jeza, frustracija, ljubosumje, nemir, stres in strah kot tudi mnogo drugih težav, celo fizične bolečine s katerimi se skoraj vsakdo tu in tam sooča."

Jack Canfield, so-avtor prve New York Times  uspešnice serije Kurja Juhica za Dušo in avtorPrincipi Uspeha: Kako priti od tam kjer ste, tja kjer želite biti

dr. John Gray

John Gray"Z metodo Sedona nam Hale Dwoskin daje praktično, modro in  preizkušeno formulo za čustveno in mentalno svobodo, da izkušamo radost in užitek preprosto s tem, da živimo."

dr. John Gray, avtor Moški so z Marsa, Ženske so z Venere

Brian Tracy

Brian Tracy"To je mogočen in globok način za doseganje takojšnjih in trajnih izboljšav ter prebojev v vašem osebnem in poslovnem življenju. Izjemno učinkovito!"

Brian Tracy, avtor Kupčije! 

Lama Surya Das

Lama Surya Das"Metoda Sedona je čudovit prispevek k področju samo-sprejemanja in preobrazbe. Je kot dosegljiva zahodna  oblika Budističnega učenja, ki lahko osvobodi naša srca in umove od omejitev, ki smo si jih sami naredili, kot tudi od zgodbic, ki si jih pripovedujemo."

Lama Surya Das, avtor Prebujanje Bude Znotraj Nas in
Opuščanje Osebnosti katera ste Bili

Barbara De Angelis

Barbara De Angelis"Ni bolj pomembnega romanja kot je tisto na katerem raziskujemo samega sebe. Metoda Sedona je dragoceno orodje, ki pomaga, da naše potovanje odkrivanja samega sebe, vodi do mogočnih osebnih prebojev in novih začetkov. Načrtovana z modrostjo, preprostostjo in sočutjem vam bo nudila poti, da živite življenje o katerem ste vedno sanjali."

Barbara De Angelis, avtorica Resnični Trenutki in
 Kaj Ženske Želijo, da bi Moški Vedeli

dr. Frank Lipman

dr. Frank Lipman"Metoda Sedona je enostaven za uporabo, praktičen vodnik opuščanja čustvenih napetosti, eden od ključnih korakov, ki jih priporočam v svoji zdravniški praksi, za doseganje odpornosti, vitalnosti in dolgoročnega zdravja. Ta knjiga je dragocen dodatek vsakemu programu zdravljenja."

dr. Frank Lipman, avtor Popolna Obnovitev

 


lester53x60Lester
Levenson
S tem, ko sledimo reakcijam do njihovega izvora, odpravimo vse reakcije.

Anketa

Ste pogosto v skrbeh?