Kaj

Delavnica: Ustvarjanje brez napora

Kdaj
Ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 19:00
Zaključek
Ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 21:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Telefon ali Internet
Cena
Prostovoljni prispevek

Ustvarjanje brez napora

Pri ustvarjanju brez napora je ena od stvari na katero se osredotočamo, kaj so naše glavne ovire pri doseganju česar koli v življenju. In ena od ovir, ki nam otežuje ustvarjanje, so naši strahovi in ​​naše fantazije.

Ko se bojimo, se v resnici ne lotimo tega, kar želimo, in dovolimo, da nas ustavijo ne le lastni strahovi, ampak tudi strahovi drugih ljudi. Torej, ko izpustite strah, se odprete temu, da ste srečnejši, bolj živi in ​​z večjo lahkoto ustvarjate, kar želite.

In druga stvar, ki pride s tem, je, da pogosto raje fantaziramo o tem, kaj bi radi imeli, namesto da bi šli ven in to dobili, še posebej, če uporabljamo vizualizacijo. Ker je vizualizacija sama po sebi neverjetno močna in je v kombinaciji z izpuščanjem prav čudežna. Toda namesto tega, namesto da bi vizualizirali, kaj želimo, pogosto le fantaziramo o tem, kako bo krasno, ko to dobimo, potem pa tega nikoli ne storimo.

Lester Levenson je temu rekel bančništvo v glavi. Pravil je, da moraš poslovati v banki in ne v glavi. In bančništvo v glavi je le fantaziranje v nasprotju s tem, da si dovolite ustvariti, kar želite v svojem življenju, kar je seveda veliko bolj učinkovito.

Na tej dve-urni spletni delavnici si bomo ogledali postopke metode Sedona za ustvarjanje oziroma doseganje naših ciljev in želja. Najprej si bomo ogledali osnovi postopek za doseganje ciljev, katerega bomo nato poglobili z dodatnimi postopki, ki nam bodo pomagali izpustiti tudi najbolj trdovratna prepričanja in občutke, ki nas ovirajo pri doseganju naših želja. Na ta način sprostimo našo ustvarjalno energijo, ki nato lahko teče brez napora, kamorkoli želimo.

Delavnica je brezplačna, so pa dobrodošli prostovoljni prispevki. Vsem, ki boste dali donacijo, bom poslal tudi posnetek delavnice. Nakazila lahko pošljete preko vašega PayPal računa ali uporabite debetno ali kreditno kartico.

Če se delavnice ne morete udeležiti v živo zaradi drugih obveznosti, lahko vseeno dobite posnetek.

Nakazilo prispevka deluje tudi če nimate Paypal računa.
V temu primeru lahko uporabite večino debetnih in kreditnih kartic.

Internet - Windows, MacOS, Linux, Android in iOS

Če boste uporabili računalnik, potrebujete še slušalke oziroma zvočnik in mikrofon. Če nimate slušalk lahko kombinirate avdio tudi preko telefona.

 1. V spletnem brskalniku odprite stran: FreeConferenceCall
 2. Kliknite gumb “Join Online Meeting” in sledite navodilom.
  Če vas spletni brskalnik vpraša za dovoljenje za uporabo mikrofona, mu to omogočite. Če vas vpraša za dovoljenje, da zažene URL:FreeConferenceCall Protocol, mu tudi to omogočite.
 3. Zagnala se bo aplikacija FreeConferenceCall in v le tej izberite gumb “Join the Meeting”, vnesite Vaše ime, ePoštni naslov in ID: sedona-si ter kliknite gumb “Join”.
 4. Odprla se bo stran “Welcome to the meeting lobby”. Na tej strani kliknite na siv gumb “Join with computer audio”.

Telefon1

 1. Pokličite na telefonsko številko 0828 06510.
 2. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
 3. Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

Nekaj nasvetov za uspešno telekonferenco

 • Poskusite se povezati na telekonferenco kako uro prej, da preverite če vam vse deluje in da imate dovolj časa odpraviti morebitne težave
 • Na telekonferenco se povežite raje kako minuto prej, da lahko začnemo točno
 • Če kličete iz mobilnega telefona, preverite, da imate baterijo dovolj polno
 • Poskrbite, da boste v tihem in mirnem okolju
 • Poskrbite, da vas med klicem ne bodo motili
 1. Če niste v Sloveniji pojdite na spletno stran FreeConferenceCall-International in poiščite lokalno telefonsko številko države v kateri ste.