Kaj

Delavnica: Orodja za svobodo, 1. del

Kdaj
Ponedeljek, 22. maj 2023 ob 19:30
Zaključek
Ponedeljek, 22. maj 2023 ob 21:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Telefon ali Internet
Cena
Prostovoljni prispevek

Orodja za svobodo, 1. del

Kaj je za vas svoboda? Ali je to sposobnost, da počnete, imate ali ste, kar želite, ali morda, da se zavedate svoje neomejene narave, ali nekaj vmes, ali kaj čisto drugega?

Na delavnici “orodja za svobodo” si bomo ogledali naš lastni um, kako nas omejuje z različnimi prepričanji, čustvi, občutki in zgodbami, ki nam govorijo, kaj lahko počnemo, imamo ali smo in česa ne smemo ali ne moremo. Skratka, ogledali si bomo, kako morda prav vse omejitve izvirajo iz nas samih in kako le te omejitve lahko izpustimo.

V tem prvem delu delavnice, se bomo seznanili s šestimi osnovnimi koraki metode Sedona in si ogledali, kaj običajno počnemo v našem življenju s svojimi čustvi in kako nam le ta zameglijo in zagrenijo življenje. Naučili se bomo, da obstaja boljša in enostavnejša pot za ravnanje z našimi čustvi in se naučili nekaj osnovnih postopkov “izpuščanja”.

Delavnica je primerna za vse, ki metode Sedona še ne poznate kot tudi za vse, ki jo že dalj časa prakticirate.

Delavnica je brezplačna, so pa dobrodošli prostovoljni prispevki. Vsem, ki boste dali donacijo, bom poslal tudi posnetek delavnice. Nakazila lahko pošljete preko vašega PayPal računa ali uporabite debetno ali kreditno kartico.

Če se delavnice ne morete udeležiti v živo zaradi drugih obveznosti, lahko vseeno dobite posnetek.

Nakazilo prispevka deluje tudi če nimate Paypal računa.
V temu primeru lahko uporabite večino debetnih in kreditnih kartic.

Internet - Windows, MacOS, Linux, Android in iOS

Če boste uporabili računalnik, potrebujete še slušalke oziroma zvočnik in mikrofon. Če nimate slušalk lahko kombinirate avdio tudi preko telefona.

 1. V spletnem brskalniku odprite stran: FreeConferenceCall
 2. Kliknite gumb “Join Online Meeting” in sledite navodilom.
  Če vas spletni brskalnik vpraša za dovoljenje za uporabo mikrofona, mu to omogočite. Če vas vpraša za dovoljenje, da zažene URL:FreeConferenceCall Protocol, mu tudi to omogočite.
 3. Zagnala se bo aplikacija FreeConferenceCall in v le tej izberite gumb “Join the Meeting”, vnesite Vaše ime, ePoštni naslov in ID: sedona-si ter kliknite gumb “Join”.
 4. Odprla se bo stran “Welcome to the meeting lobby”. Na tej strani kliknite na siv gumb “Join with computer audio”.

Telefon1

 1. Pokličite na telefonsko številko 0828 06510.
 2. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
 3. Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

Nekaj nasvetov za uspešno telekonferenco

 • Poskusite se povezati na telekonferenco kako uro prej, da preverite če vam vse deluje in da imate dovolj časa odpraviti morebitne težave
 • Na telekonferenco se povežite raje kako minuto prej, da lahko začnemo točno
 • Če kličete iz mobilnega telefona, preverite, da imate baterijo dovolj polno
 • Poskrbite, da boste v tihem in mirnem okolju
 • Poskrbite, da vas med klicem ne bodo motili
 1. Če niste v Sloveniji pojdite na spletno stran FreeConferenceCall-International in poiščite lokalno telefonsko številko države v kateri ste.