Kaj

Trening za pospeševalce

Kdaj
Sobota, 1. april 2023 ob 11:00
Zaključek
Petek, 21. april 2023 ob 19:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Internet
Cena

Online trening in skupinska telefonska podpora

“Najhitrejša pot do svobode je pomoč drugim, da se osvobodijo.”

Lester Levenson

Izpuščanje s partnerjem je eden bolj mogočnih načinov izpuščanja metode Sedona. Ko pomagate izpuščati drugim, izpuščate samodejno tudi sami na globljem nivoju, ne da bi vam pri tem bilo potrebno vključiti vaš zavestni um. Zato je ta način izpuščanja na vseh naših seminarjih zelo mogočen in učinkovit za oba partnerja.

Fokus tega programa je učenje kako pomagamo drugim izpuščati, medtem ko sami izpuščamo naše temeljne zadržke in se osvobajamo, da dosežemo tudi najbolj ambiciozne sanje in aspiracije. Ko pričnete pomagati izpuščati drugim, to značajno pospeši vaše lastno izpuščanje, doseganje ciljev in samozavest na vseh nivojih.

Ta tečaj bo pomagal vsakomur, ki bi rad pomagal družini in prijateljem ter seveda vsakomur, ki bi rad zase izkusil ta mogočni način izpuščanja. Ni potrebno, da želite pomagati drugim, da bi imeli izjemno korist od tega tečaja.

Ta trening je tudi idealen za vse, ki že delate z drugimi ljudmi in bi jim radi pomagali izpuščati. To zajema coache, trenerje, pospeševalce, svetovalce, zdravnike, duhovne voditelje in člane vsakršnih podpornih skupin. Čeprav ne gre za program, ki vas certificira, vam bo ta tečaj pomagal, da boste delo, ki ga že opravljate, opravljali še bolj učinkovito.

Na tečaju boste dobili več kot 20 ur video posnetkov iz prejšnjih tečajev in 5 krat po uro in pol skupinski telefonski klic s Hale Dwoskin-om vsako sredo dokler traja tečaj. Vsako sredo bosta dva klica ob različnih urah, da se omogoči udeležba iz različnih časovnih pasov.

Na povezavi več informacij si lahko brezplačno ogledate video posnetek treh sej in dobite nekaj spremnega materiala iz tečaja.