Kaj

Delavnica: Izobilje Bivanja

Kdaj
Ponedeljek, 6. marec 2023 ob 19:30
Zaključek
Ponedeljek, 6. marec 2023 ob 21:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Telefon ali Internet
Cena
Prostovoljni prispevek

Vir sreče

V ponedeljek, 6. marca 2023 ob 19:30 bo online delavnica Izobilje Bivanja, kjer bomo odkrivali vrojeno bogastvo, ki nam je vedno na voljo.

Pogosto, kadar poskušamo ustvariti izobilje, poskušamo vsiliti svojo voljo celovitosti in pri tem spregledamo bogastvo, ki je že znotraj in okoli nas. S prepoznanjem in proslavljanjem Bivanja, katero smo, nas to popelje do preprostega bogastva, ki vpliva na vsa področja našega življenja vključno z našimi aktivnostmi.

Z izpuščanjem in prepoznavanjem resnice tega, kar smo, povsem naravno želimo vedno manj in imamo več. Počutimo se bolj mirne in zadovoljne s tem, kar je, kakor je. To povzroči, da mnogi naši cilji odpadejo, vendar obenem postane enostavneje se osredotočiti na tisto, kar je za nas prav v danem trenutku in da izvajamo dejanja in ustvarimo, kar je za nas najbolj primerno.

Bivanje, katero smo, ne želi ničesar in obenem je prav vse. Bolj, ko mirujemo kot to Bivanje, to ustvari trden temelj, da preprosto le smo in da se življenje odvija iz trenutka v trenutek. Odkrijemo, kaj resnično želimo in kako je le to že tisto, kar smo in kar je povsod okoli nas.

To ne pomeni, da le sedimo na kavču in da vse pride do nas. Pomeni pa, da izkušamo več toka in bogastva v gibanju našega življenja.

Na delavnici si bomo ogledali dve temi, ki nam pomagata pri prepoznavanju tega Izobilja Bivanja, katero smo:

  1. Prva tema je: “Kaj že imamo.” Ko naredimo pregled izobilja, ki ga že imamo, nam to odpre bolj jasen pogled na kakršen je naš svet. Večina nas ima navado, da gledamo na tisto, kar manjka in na na tisto, kar imamo. Vendar, kadar se osredotočimo na tisto, kar imamo, to pritegne več enakega.

  2. Druga tema pa je: “Kaj verjamemo, da želimo?” Da lahko delamo na tistem, kar izberemo, je pomembno, da nam je jasno kaj želimo, da bi bili srečni in svobodni. Tako je pomembno si razjasniti naše cilje in aspiracije ter odkriti ali so le te za nas primerne. Ko pridemo do te jasnosti, bomo odkrili, da se mnogo stvari uravna. In to je odlično izhodišče, da preostale aspiracije prinesemo v naše vsakdanje življenje.

Delavnica je brezplačna, so pa dobrodošli prostovoljni prispevki. Vsem, ki boste dali donacijo, bom poslal tudi posnetek delavnice. Nakazila lahko pošljete preko vašega PayPal računa ali uporabite debetno ali kreditno kartico.

Če se delavnice ne morete udeležiti v živo zaradi drugih obveznosti, lahko vseeno dobite posnetek.

Nakazilo prispevka deluje tudi če nimate Paypal računa.
V temu primeru lahko uporabite večino debetnih in kreditnih kartic.

Internet - Windows, MacOS, Linux, Android in iOS

Če boste uporabili računalnik, potrebujete še slušalke oziroma zvočnik in mikrofon. Če nimate slušalk lahko kombinirate avdio tudi preko telefona.

  1. V spletnem brskalniku odprite stran: FreeConferenceCall
  2. Kliknite gumb “Join Online Meeting” in sledite navodilom.
    Če vas spletni brskalnik vpraša za dovoljenje za uporabo mikrofona, mu to omogočite. Če vas vpraša za dovoljenje, da zažene URL:FreeConferenceCall Protocol, mu tudi to omogočite.
  3. Zagnala se bo aplikacija FreeConferenceCall in v le tej izberite gumb “Join the Meeting”, vnesite Vaše ime, ePoštni naslov in ID: sedona-si ter kliknite gumb “Join”.
  4. Odprla se bo stran “Welcome to the meeting lobby”. Na tej strani kliknite na siv gumb “Join with computer audio”.

Telefon1

  1. Pokličite na telefonsko številko 0828 06510.
  2. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
  3. Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

Nekaj nasvetov za uspešno telekonferenco

  • Poskusite se povezati na telekonferenco kako uro prej, da preverite če vam vse deluje in da imate dovolj časa odpraviti morebitne težave
  • Na telekonferenco se povežite raje kako minuto prej, da lahko začnemo točno
  • Če kličete iz mobilnega telefona, preverite, da imate baterijo dovolj polno
  • Poskrbite, da boste v tihem in mirnem okolju
  • Poskrbite, da vas med klicem ne bodo motili
  1. Če niste v Sloveniji pojdite na spletno stran FreeConferenceCall-International in poiščite lokalno telefonsko številko države v kateri ste.