Kaj

Delavnica: Onkraj doseganja ciljev

Kdaj
Ponedeljek, 5. september 2022 ob 18:30
Zaključek
Ponedeljek, 5. september 2022 ob 20:30
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Telefon ali Internet
Cena
Prostovoljni prispevek

Onkraj doseganja ciljev

Na predhodni delavnici z naslovom “Doseganje ciljev” smo si ogledali kako mogočno je izpuščati glede naših ciljev in kako nam to pomaga ozavestiti vse tiste notranje omejitve, ki nam preprečujejo ustvariti, kar želimo, in se predvsem znebiti vseh tistih dvomov, negotovosti, zadržkov in drugih ovir, ki nam preprečujejo, da bi živeli bogato, pestro, radostno in polno življenje vsega, kar naše srce zaželi.

Na delavnici “Onkraj doseganja ciljev” bomo naredili še korak naprej in si ogledali kako nam ljubezen, sprejemanje in hvaležnost lahko pomagajo še bolj ojačati sposobnost ustvarjanja oziroma doseganja naših ciljev.

Ogledali si bomo, kako smo omejeni le s tem, kar verjamemo, da nas omejuje in kako je naša resnična narava brezmejna in ima neomejeno moč. Obenem bomo spoznali, kako z izpuščanjem razkrivamo svoj jasni razum in intuitivno vedenje, ki nam je v podporo v vseh naših prizadevanjih, vključno z doseganjem ciljev.

Ko si tako dovolimo, da resnično imamo, kar želimo v življenju, lahko odkrijemo, da je nekaj, kar je onkraj vseh ciljev, za katere smo si prizadevali in to nas odpre novemu svetu, ki je onkraj vsega, kar smo si lahko predstavljali. To nam omogoča, da odkrijemo in živimo našo resnično naravo, ki bi ji lahko rekli čisto zavedanje, ki je brez truda in ne potrebuje nobenih odločitev in prizadevanj.

Ko se pričnemo temu odpirati, mnogi naši cilji preprosto odpadejo ali poskrbijo sami zase, predvsem pa se nas to ne dotakne in smo popolnoma radostno ravnodušni, mirni in izpolnjeni in preprosto praznujemo tisto, kar vsi smo.

Udeležba na predhodni delavnici “Doseganje ciljev” ni pogoj, da se udeležite te nove delavnice “Onkraj doseganja ciljev”. Vsebine, ki si jih bomo ogledali stojijo same zase in jih boste lahko uporabili tudi če ne poznate osnovnih postopkov metode Sedona za doseganje ciljev. Je pa to vseeno zelo priporočeno tako, da predlagam, da si bodisi preberete 8 poglavje v knjigi metoda Sedona avtorja Hale Dwoskin ali mi pišite za posnetek delavnice “Doseganje ciljev”.

Delavnica je brezplačna, je pa dobrodošel prostovoljni prispevek. Vsi, ki boste nakazali prispevek, boste prejeli tudi posnetek delavnice. Nakazila lahko pošljete preko vašega PayPal računa ali uporabite debetno ali kreditno kartico.

Če se delavnice ne morete udeležiti v živo zaradi drugih obveznosti, lahko vseeno dobite posnetek.

Nakazilo prispevka deluje tudi če nimate Paypal računa.
V temu primeru lahko uporabite večino debetnih in kreditnih kartic.

Internet - Windows, MacOS, Linux, Android in iOS

Če boste uporabili računalnik, potrebujete še slušalke oziroma zvočnik in mikrofon. Če nimate slušalk lahko kombinirate avdio tudi preko telefona.

 1. V spletnem brskalniku odprite stran: FreeConferenceCall
 2. Kliknite gumb “Join Online Meeting” in sledite navodilom.
  Če vas spletni brskalnik vpraša za dovoljenje za uporabo mikrofona, mu to omogočite. Če vas vpraša za dovoljenje, da zažene URL:FreeConferenceCall Protocol, mu tudi to omogočite.
 3. Zagnala se bo aplikacija FreeConferenceCall in v le tej izberite gumb “Join the Meeting”, vnesite Vaše ime, ePoštni naslov in ID: sedona-si ter kliknite gumb “Join”.
 4. Odprla se bo stran “Welcome to the meeting lobby”. Na tej strani kliknite na siv gumb “Join with computer audio”.

Telefon1

 1. Pokličite na telefonsko številko 0828 06510.
 2. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
 3. Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

Nekaj nasvetov za uspešno telekonferenco

 • Poskusite se povezati na telekonferenco kako uro prej, da preverite če vam vse deluje in da imate dovolj časa odpraviti morebitne težave
 • Na telekonferenco se povežite raje kako minuto prej, da lahko začnemo točno
 • Če kličete iz mobilnega telefona, preverite, da imate baterijo dovolj polno
 • Poskrbite, da boste v tihem in mirnem okolju
 • Poskrbite, da vas med klicem ne bodo motili
 1. Če niste v Sloveniji pojdite na spletno stran FreeConferenceCall-International in poiščite lokalno telefonsko številko države v kateri ste.