Kaj

Delavnica: Narava odpora

Kdaj
Ponedeljek, 4. julij 2022 ob 18:30
Zaključek
Ponedeljek, 4. julij 2022 ob 20:30
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Telefon ali Internet
Cena
Prostovoljni prispevek

Narava odpora

Odpor do tega, kar je, je glavni krivec za ves stres, napetost in strahove, ki jih doživljamo. Odpor nam preprečuje, da bi živeli radostno, ljubeče in izpolnjeno življenje. Odpor nam sabotira naše odnose, spodkopava našo sposobnost živeti v izobilju, zavira naš zasebni in poslovni uspeh, ter nam celo kvari naše zdravje in dobro počutje.

Na delavnici “Narava odpora” se bomo naučili prepoznati odpor, ga ozavestiti in izpustiti. Pričeli bomo tudi spoznavati našo bit, ki je onkraj odpora, ki je že radost, ki je že lahkost in tok in kjer so vse naše navidezne težave le še bled spomin na sanje, ki v resnici nikoli niso bile.

Delavnica je brezplačna, je pa dobrodošel prostovoljni prispevek. Vsi, ki boste nakazali prispevek, boste prejeli tudi posnetek delavnice. Nakazila lahko pošljete preko vašega PayPal računa ali uporabite debetno ali kreditno kartico.

Če se delavnice ne morete udeležiti zaradi drugih obveznosti, lahko vseeno dobite posnetek.

Nakazilo prispevka deluje tudi če nimate Paypal računa.
V temu primeru lahko uporabite večino debetnih in kreditnih kartic.

Internet - Windows, MacOS, Linux, Android in iOS

Če boste uporabili računalnik, potrebujete še slušalke oziroma zvočnik in mikrofon. Če nimate slušalk lahko kombinirate avdio tudi preko telefona.

 1. V spletnem brskalniku odprite stran: FreeConferenceCall
 2. Kliknite gumb “Join Online Meeting” in sledite navodilom.
  Če vas spletni brskalnik vpraša za dovoljenje za uporabo mikrofona, mu to omogočite. Če vas vpraša za dovoljenje, da zažene URL:FreeConferenceCall Protocol, mu tudi to omogočite.
 3. Zagnala se bo aplikacija FreeConferenceCall in v le tej izberite gumb “Join the Meeting”, vnesite Vaše ime, ePoštni naslov in ID: sedona-si ter kliknite gumb “Join”.
 4. Odprla se bo stran “Welcome to the meeting lobby”. Na tej strani kliknite na siv gumb “Join with computer audio”.

Telefon1

 1. Pokličite na telefonsko številko 0828 06510.
 2. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
 3. Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

Nekaj nasvetov za uspešno telekonferenco

 • Poskusite se povezati na telekonferenco kako uro prej, da preverite če vam vse deluje in da imate dovolj časa odpraviti morebitne težave
 • Na telekonferenco se povežite raje kako minuto prej, da lahko začnemo točno
 • Če kličete iz mobilnega telefona, preverite, da imate baterijo dovolj polno
 • Poskrbite, da boste v tihem in mirnem okolju
 • Poskrbite, da vas med klicem ne bodo motili
 1. Če niste v Sloveniji pojdite na spletno stran FreeConferenceCall-International in poiščite lokalno telefonsko številko države v kateri ste.