Kaj

Predstavitev metode Sedona

Kdaj
Sreda, 16. oktober 2019 ob 19:30
Zaključek
Sreda, 16. oktober 2019 ob 21:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Prostor društva Pan Pogan v Ljubljani
Naslov
Pan Pogan
Linhartova 64
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Cena
Vstop prost, dobrodošli prostovoljni prispevki
Mapa

Vabilo na predstavitev

Metode Sedona

Vaš ključ do trajne sreče, uspeha,
notranjega miru in čustvene blaginje.

Spoznajte preprosti način, da se osvobodite vsega kar vas zadržuje in omejuje v življenju

v sredo, 16. oktobra 2019 ob 19.30h

v prostorih društva Pan Pogan, Linhartova 64, 1000 Ljubljana

Vstop prost
dobrodošli prostovoljni prispevki

Jack Canfield

Jack Canfield Skozi moje delo s Kurjo Juhico za Dušo in skozi moje seminarje samospoštovanja sem bil izpostavljen mnogim tehnikam in procesom samopomoči. Tale prednjači pred drugimi s svojo enostavnostjo uporabe, izjemnega vpliva in hitrostjo rezultatov. Metoda Sedona je izjemno pospešen način izpuščanja čustev kot so jeza, frustracija, ljubosumje, nemir, stres in strah kot tudi mnogo drugih težav, celo fizične bolečine s katerimi se skoraj vsakdo tu in tam sooča.

Jack Canfield, so-avtor prve New York Times  uspešnice serije "Kurja Juhica za Dušo" in avtor "Principi Uspeha: Kako priti od tam kjer ste, tja kjer želite biti"

dr. John Gray

John Gray Z metodo Sedona nam Hale Dwoskin daje praktično, modro in  preizkušeno formulo za čustveno in mentalno svobodo, da izkušamo radost in užitek preprosto s tem, da živimo.

dr. John Gray, avtor "Moški so z Marsa, Ženske so z Venere"

Brian Tracy

Brian Tracy To je mogočen in globok način za doseganje takojšnjih in trajnih izboljšav ter prebojev v vašem osebnem in poslovnem življenju. Izjemno učinkovito!

Brian Tracy, avtor "Kupčije!"

Lama Surya Das

Lama Surya Das Metoda Sedona je čudovit prispevek k področju samo-sprejemanja in preobrazbe. Je kot dosegljiva zahodna  oblika Budističnega učenja, ki lahko osvobodi naša srca in umove od omejitev, ki smo si jih sami naredili, kot tudi od zgodbic, ki si jih pripovedujemo.

Lama Surya Das, avtor "Prebujanje Bude Znotraj Nas in Opuščanje Osebnosti katera ste Bili"

Barbara De Angelis

Barbara De Angelis Ni bolj pomembnega romanja kot je tisto na katerem raziskujemo samega sebe. Metoda Sedona je dragoceno orodje, ki pomaga, da naše potovanje odkrivanja samega sebe, vodi do mogočnih osebnih prebojev in novih začetkov. Načrtovana z modrostjo, preprostostjo in sočutjem vam bo nudila poti, da živite življenje o katerem ste vedno sanjali.

Barbara De Angelis, avtorica "Resnični Trenutki" in "Kaj Ženske Želijo, da bi Moški Vedeli"

dr. Frank Lipman

dr. Frank Lipman Metoda Sedona je enostaven za uporabo, praktičen vodnik izpuščanja čustvenih napetosti, eden od ključnih korakov, ki jih priporočam v svoji zdravniški praksi, za doseganje odpornosti, vitalnosti in dolgoročnega zdravja. Ta knjiga je dragocen dodatek vsakemu programu zdravljenja.

dr. Frank Lipman, avtor "Popolna Obnovitev"