Kaj

Opuščanje skrbi, bremen in stresa s pomočjo metode Sedona

Kdaj
Četrtek, 27. september 2018 ob 19:30
Zaključek
Četrtek, 27. september 2018 ob 21:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Knjižnica Fužine, Ljubljana
Naslov
Knjižnica Fužine
Preglov trg 15
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Cena
Vstop prost
Mapa

Vabilo na predstavitveno predavanje z naslovom

Opuščanje skrbi, bremen in stresa s pomočjo metode Sedona

Metoda Sedona je edinstvena, preprosta, mogočna in lahko učljiva tehnika, ki pokaže kako odkrijete vašo naravno sposobnost, da opustite vsako boleče ali neželeno čustvo v trenutku. Hitro postane ključ, ki odklene življenje polno lahkotnosti, večjega uspeha, sreče in vsesplošnega dobrega počutja ter radosti.

Metoda Sedona se sestoji iz niza vprašanj, ki si jih postavljate, in ki vodijo vaše zavedanje do tega kar čutite v trenutku in vas nežno popeljejo do izkušnje opuščanja. Ta tehnika je že pomagala stotinam tisočem ljudem, da se povežejo s to naravno zmožnostjo, da na mestu opustijo vsako neudobno ali neželeno čustvo ali občutek. Kar naredi metodo Sedona tako mogočno orodje, ki deluje za vsakogar, je to, da ga lahko uporabite kadarkoli in kjerkoli, da izboljšate vsako področje svojega življenja.

Spoznajte preprosti način, da se osvobodite omejujočih občutkov

v četrtek, 27. septembra 2018 ob 19.30h

v prostorih knjižnice Fužine, Preglov trg 15, 1000 Ljubljana

Vstop prost

"Z metodo Sedona nam Hale Dwoskin daje praktično, modro in preizkušeno formulo za čustveno in mentalno svobodo, da izkušamo radost in užitek preprosto s tem, da živimo."

dr. John Gray, Avtor New York Times prodajne uspešnice
Moški so z Marsa, ženske so z Venere

"Metoda Sedona je edinstven program za doseganje trajnih pozitivnih sprememb v vašem življenju. Med učenjem tega preprostega postopka opuščanja prikritih občutkov, ki vas ropajo izobilja in radosti, bodo strahovi in skrbi nežno odpadli. Če si dovolite izvajati vaje iz te knjige, boste presenečeni kako hitro se bo vaše življenje spremenilo!"

Cheryl Richardson, Avtorica New York Times prodajne uspešnice
Vstanite za svoje življenje in Vzemite si čas zase

"Metoda Sedona je zelo mogočno orodje, ki vam bo pomagalo, da najdete notranjo harmonijo in čustveno svobodo. Tehnika vam pomaga, da hitro premaknete vašo zavest iz stanja stresa in odpora v stanje sproščenosti in dovoljevanja. Toplo priporočam."

Debbie Ford, Avtorica prodajne uspešnice
Prava vprašanja in Skrivnost sence

"Briljantno preprosto in preprosto briljantno! Metoda Sedona je izjemen vir za trenerje, terapevte, zdravilce, menedžerje in vsakogar, ki hrepeni po globoki, nežni in hitri spremembi."

dr. Gay Handricks, Avtor Zavestno ljubiti in Zavestno srce