Metoda Sedona® - bližnjica do svobode

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
notice
  • EU Izjava o piškotkih

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje z avtentikacijo, navigacijo in drugo funkcionalnost. Z rabo te spletne strani se strinjate, da lahko shranimo tovrstne piškotke na vašo napravo.

Stopimo v akcijo

E-pošta natisni

Obstajajo štirje mogočni načini, da uporabimo zakon privlačnosti v našem življenju.

  1. Opustimo negativno s pomočjo metode Sedona
  2. Dajajmo, ne da bi želeli karkoli v zameno
  3. Stopimo v akcijo
  4. Sledimo svojemu srcu

Ta članek je drugi v seriji in se osredotoča na uporabo zakona privlačnosti, tako da stopimo v akcijo.

Zakaj je pomembno stopiti v akcijo?

church_tp
Canon EOS 350D: Vedno znova rad obiščem Tlaquepaque, saj name deluje izjemno pomirjevalno s svojo lepoto.

Če samo fantaziramo kako lepo bo, ko bomo imeli kar želimo, a ne naredimo potrebnih korakov, smo v tako imenovanem »magičnem mišljenju«. Ko opustimo fantaziranje in pričnemo izvajati korake, da dosežemo svoje cilje, se ubadamo s tem kar je dejansko prisotno tukaj in sedaj in temu primerno izvajamo ustrezna dejanja, da pritegnemo kar želimo. Tako se tudi bolj odpremo možnosti, da pritegnemo uspeh na nepričakovane načine.

Mnogi ljudje, ko poskušajo ustvariti kar želijo v svojem življenju, se pretvarjajo, da ni potrebno narediti ničesar, da bi ustvarili kar želijo. To je res le kadar ste popolnoma opustili negativno, vendar to ne deluje, če imate kakršenkoli dvom ali podzavestni zadržek glede tega kar želite ustvariti.

Za večino nas je precej bolj praktično, da stopimo vsaj malo v akcijo, da dosežemo naše cilje. Drugače samo zapravljamo čas z domišljanjem kako lepo bo dobiti naš cilj, ne da bi opazili, da so morda potrebna določena dejanja, da ga dosežemo.

Ko stopimo v akcijo se zgodita dve stvari. Kot prvo lahko dejansko naredimo nekaj kar bo povzročilo želeni rezultat ali pa se odpremo možnosti, da odkrijemo kaj je morda tisto primerno dejanje. Druga prednost tega, da stopimo v akcijo je, da to prikliče vse misli in občutke, ki jih imamo znotraj sebe in, ki so v nasprotju z doseganjem našega cilja, tako da jih lahko opustimo z metodo Sedona.

To, da stopimo v akcijo tudi povzroči energijo in zagon, ki je potreben, da premagamo kakršnekoli morebitne ovire, ki jih odkrijemo bodisi znotraj ali zunaj sebe. Akcija pošlje jasen signal univerzumu, da smo resni glede naše namere, kar vzpodbudi črpalko stvarjenja.

Sta dva vrsti akcije/dejanj

Prva je akcija, da pritegnemo naš cilj in druga je, ko delujemo ne da bi želeli karkoli nazaj v zameno. Večina nas deluje le zase ali za tiste za katere nam je mar. Vendar pomembno je izvajati obe vrsti akcije.

Tako je kot z dajanjem. Kadar delujemo ne da bi želeli karkoli nazaj v zameno –  ne da bi bili navezani na izid, so rezultati precej bolj globoki. S tem resnično dovoljujemo, da naša dejanja tečejo in ne zajezijo toka univerzalne energije.

Ko delujemo samo z našo osebno namero, delujemo le z našo omejeno osebno energijo. Ko delujemo za dobro vseh ali ne da bi bili navezani na izid, dostopamo do univerzalne energije, ki nam je vedno na voljo prav znotraj nas in imamo precej več moči, da ustvarjamo.

To ne pomeni delati samo za dobro planeta, temveč nam to tudi pomaga, da usmerimo energijo v naše vredne osebne aspiracije.

Če ostanete odprti medtem, ko delujete brez navezanosti, boste morda tudi odkrili, da vsa dejanja/akcije pridejo spontano iz vira ali univerzalne energije, ki je vedno tukaj in sedaj. Ko odkrijete, da niste vi tisti, ki počne, se osvobodite, da preprosto ste in uživate mir, ljubezen in radost bivanja, ki vam je vedno na voljo tukaj in sedaj… neglede ali dosežete ali ne vaše cilje.

calling_tp
Canon EOS 350D: Na vsakem vogalu se skriva presenečenje.

Ne pozabite opuščati z metodo Sedona

Kadar stopite v kakršnokoli akcijo, ne pozabite opuščati. Preprosto stopiti v akcijo ne da bi opuščali, bo pogosto vseeno povzročilo rezultate. Vendar če opuščate pred, med in po vašimi dejanji, najbolj kot lahko, boste odkrili, da rezultati pridejo precej hitreje in bolj enostavno in s precej manj stresa in napora iz vaše strani.

Uživajte v temu, da stopite v akcijo, da pritegnete tisto kar želite in opazujte kaj se bo zgodilo. Prepričan sem, da boste prijetno presenečeni. Prosim, sporočite nam, kako vam to, da stopite v akcijo pomaga, da dosežete kar želite. Prav tako prosim, da posredujete to informacijo vsem, ki jih poznate.

Odkrijte še več, kako vam lahko metoda Sedona pomaga.

 


lester53x60Lester
Levenson
S tem, ko sledimo reakcijam do njihovega izvora, odpravimo vse reakcije.

Anketa

Ste pogosto v skrbeh?