Metoda Sedona® - bližnjica do svobode

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
notice
  • EU Izjava o piškotkih

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje z avtentikacijo, navigacijo in drugo funkcionalnost. Z rabo te spletne strani se strinjate, da lahko shranimo tovrstne piškotke na vašo napravo.

Naslovnica Skrivnost (The Secret) Izgubljena umetnost poslušanja svojemu srcu (in kako jo pridobiti nazaj)

Izgubljena umetnost poslušanja svojemu srcu (in kako jo pridobiti nazaj)

E-pošta natisni

Obstajajo štirje mogočni načini, da uporabimo zakon privlačnosti v našem življenju.

  1. Opustimo negativno s pomočjo metode Sedona
  2. Dajajmo, ne da bi želeli karkoli v zameno
  3. Stopimo v akcijo
  4. Sledimo svojemu srcu

Ta članek je tretji v seriji kako uporabiti zakon privlačnosti in se osredotoča na sledenje svojemu srcu.

Zakaj je pomembno slediti svojemu srcu?

clc_bell
Canon EOS 350D: Pozvoni, in si zaželi.

Obstaja univerzalna inteligenca ali vedenje v vsakemu izmed nas. Če ste odprti tej inteligenci srca, vas le ta vodi v pravi smeri, da počnete kar je najbolje za vas in vaše bližnje.

Sledenje temu intuitivnem vedenju, privabi karkoli potrebujete, ko to potrebujete. S tem odkrijete, da imate, ste in počnete karkoli je prav za vas v trenutku in je v skladu z vašim najvišjim dobrom.

Vaše srce ve katera dejanja so primerna za vas, da jih naredite, da pritegnete tisto, kar je najbolj primerno za vas. Vaše srce tudi ve kdaj podariti ali delovati, ne da bi želeli karkoli v zameno.

Kadar sledite svojemu srcu se počutite odlično. Čutimo notranji občutek miru in izpolnitve kot tudi ljubezen in sočutje s tem, ko sledimo svojemu srcu. To je tako dober občutek, da je sam po sebi nagrada.

Kaj če sem poskušala slediti srcu neuspešno?

Čeprav ste morda že prej slišali za nasvet "sledi svojemu srcu" veste, da to ni vedno tako lahko kot se sliši.

Kot prvo, smo bili naučeni iz strani družbe, da raje verjamemo in zaupamo svojemu umu kot srcu, zato morda niti ne poskušamo slediti tej inteligenci srca. Po moji izkušnji je to resna napaka. Naš um se lahko edino odzove šele po dejstvu temelječ na spominu, medtem ko srce – naše intuitivno vedenje – je vedno v sedanjosti in se odziva na tisto kar se dejansko dogaja sedaj.

Četudi verjamemo v vrednost zaupanja temu intuitivnem vedenju, ki teče iz srca, nismo vedno sposobni ločiti med intuitivno in čustveno reakcijo. Pogosto se oboje v začetku čuti enako.

Način kako se odpremo modrosti srca

clc_church
Canon EOS 350D: Kapelica v Creative Life Center-u.

Obstaja preprost a mogočen način, da razkrijete vaše intuitivno vedenje in sledite svojemu srcu… Opuščanje! To je zelo preprosto. Če verjamete, da vas morda um zavaja ali niste prepričani ali je občutek, ki ga izkušate, dejansko intuicija, preprosto opustite s pomočjo metode Sedona.

Če opustite in je bila samo intelektualna zmeda ali čustvena reakcija, se bo le ta z opuščanjem preprosto zmanjšala  ali celo popolnoma izginila. Če pa je to bilo sporočilo srca – vaše lastno vedenje – pa bo to postalo tišje a bolj jasno, medtem, ko opuščate.

Sedaj veste zakaj je Lester Levenson, navdih izza metode Sedona, dejal: "Intuicija ima prav samo v 100%  primerih." Vedel je to kar sedaj vi veste, da kadar opustite vaše reakcije in zaupate resničnim sporočilom vašega srca, ne morete zgrešiti.

Dovolite si raziskati opuščanje namesto, da dovoljujete svojim dvomom ali reakcijam, da prevzamejo nadzor naslednjič, ko boste poskušali vedeti kaj narediti. Pričeli boste slediti svojemu srcu in se naravno premikati v smeri, da pritegnete vse tisto, kar je najbolje za vaše najvišje dobro.

Prosim, sporočite nam, kako vam sledenje vašemu srcu pomaga, da dosežete kar želite. Prosim tudi, da posredujete to informacijo vsem, ki jih poznate.

 

 


lester53x60Lester
Levenson
S tem, ko sledimo reakcijam do njihovega izvora, odpravimo vse reakcije.

Anketa

Ste pogosto v skrbeh?