Metoda Sedona® - bližnjica do svobode

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
notice
  • EU Izjava o piškotkih

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje z avtentikacijo, navigacijo in drugo funkcionalnost. Z rabo te spletne strani se strinjate, da lahko shranimo tovrstne piškotke na vašo napravo.

Naslovnica O... O spletni strani

O spletni strani

E-pošta natisni

Ne samo, da je ta spletna stran predvsem posvečena metodi Sedona, temveč tudi osebnostni rasti, duhovnosti in samopomoči. Namenjena je vsakomur, ki ga zanima kako si izboljšati kvaliteto življenja in/ali spoznati globlje duhovne resnice.

Avtorske pravice

Metoda Sedona (The Sedona Method®) je registrirana blagovna znamka podjetja Sedona Training Associates katere direktor je Hale Dwoskin. V člankih kjer je naveden kot avtor Sedona Training Associates pomeni, da so ti članki avtorsko zaščiteni. Te članke sem prevedel in objavil na tej spletni strani z dovoljenjem Hale Dwoskin-a, vendar teh člankov ni dovoljeno objavljati drugje.

garden2_tp
Canon EOS 350D: V takšnem okolju se sprostimo čisto naravno.

Članki, kjer je naveden kot avtor Milan Slunečko, niso pravno zaščiteni in jih lahko prosto uporabite v vašem časopisu ali publikaciji, pod pogojem, da navedete vir in avtorja članka. Če želite moje članke uporabiti na vaši spletni strani, jih lahko edino tako, da naredite povezavo na želeni članek. Te omejitve ne postavljam zaradi kakšnih pravnih razlogov, temveč preprosto zato, ker mnogi iskalni mehanizmi dodelijo negativne točke za besedila, ki se pojavljajo na večih spletnih straneh. Zato lahko naredite prosto le povezavo na članek, ki vas zanima, ne smete pa skopirati besedila in ga postaviti na vašo spletno stran. Če naredite povezavo ali objavite kakšen moj članek, me prosim predhodno o tem obvestite.

Prav tako so vsi članki na tej spletni strani, ki sem jih napisal, moje lastno mnenje in ne predstavljajo mnenja podjetja Sedona Training Associates oziroma Hale Dwoskin-a. Prav tako sem zaradi avtorskih pravic glede metode Sedona, omejen glede tega kaj in koliko podrobno pišem o metodi Sedona.

tiles2_tp
Canon EOS 350D: Barve, barve, barve...

E-Novice

E-novice so tednik, ki ga prejemate na vaš elektronski naslov. V njemu običajno napišem kakšen praktičen članek o uporabi metode Sedona in kakšno praktično vajo, ki jo priporočan ter novosti o dogajanju glede metode Sedona. Če vas torej metoda Sedona, kot orodje za samopomoč in osebnostno rast zanima, vam toplo priporočam, da se prijavite na e-novice, saj boste morda izvedeli kaj novega ali dobili kakšen uporaben namig ali opomnik. Prijavo lahko izvedete na desni strani na tej spletni strani z obrazcem e-novice.

Vaš elektronski naslov bom skrbno varoval in ga uporabljal izključno le za pošiljanje teh e-novic. Kadarkoli boste želeli se lahko tudi odjavite, tako da izberete povezavo "unsubscribe"/odjavi, ki je v vsakem izvodu e-novic. V primeru odjave bo vaš elektronski naslov trajno izbrisan iz podatkovne baze.

pasillo_tp
Canon EOS 350D: Všeč mi je kako so tudi nazive uličic izdelali iz keramičnih ploščic.

Tehnični podatki

Spletno stran sem v celoti izdelal z odprto kodnimi projekti, ki so brezplačni. Temelji na rešitvi Joomla, ki je tako imenovani CMS (content management sistem). Skratka s tem orodjem lahko relativno enostavno in brezplačno izdelate zelo kompleksno spletno stran in imate hkrati možnost dodajati različne module, ki razširijo funkcionalnost celotnega sistema.

Za začetnike je morda ta rešitev rahlo komplicirana, vendar prednost je v odprtosti in predvsem ceni, ki je ni – brezplačno. Tehnično je Joomla že zelo dovršena in tudi izjemno učinkovita. Pomembna prednost je tudi enostavnost dodajanja in ažuriranja člankov.

Če tudi sami iščete rešitev kako izdelati spletno stran, vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami na temu področju, precej pomagam.

fountain_tp
Canon EOS 350D: Fontana v vasici Tlaquepaque v Sedoni še iz drugega zornega kota.
 


lester53x60Lester
Levenson
S tem, ko sledimo reakcijam do njihovega izvora, odpravimo vse reakcije.

Anketa

Ste pogosto v skrbeh?