Metoda Sedona® - bližnjica do svobode

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
notice
  • EU Izjava o piškotkih

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje z avtentikacijo, navigacijo in drugo funkcionalnost. Z rabo te spletne strani se strinjate, da lahko shranimo tovrstne piškotke na vašo napravo.

Naslovnica O...

Predstavitev

O metodi Sedona

E-pošta natisni

Metodo Sedona je navdihnil in razvil skupaj z nekaj svojimi učenci Lester Levenson v zgodnjih 70' letih. Je verjetno najbolj enostavna in najbolj učinkovita tehnika, ki vam lahko pomaga pri čisto vsem. Metoda Sedona je "škatla orodij" s katerimi odstranite zidove, ograje, rešetke, stražarje in upravnika vašega navideznega zapora, ki mu pravimo naš um.

sedona_panorama
Canon PowerShot G6: Panorama posneta v smeri Sedone iz Bell Rock-a.
Več ...
 

O mestu Sedona v Arizoni

E-pošta natisni

Sedona je majhno mestece v Arizoni oddaljeno slabi dve uri in pol vožnje od Phoenixa v smeri Flagstaff-a. Najbolj je poznano po svojem značilnem rdeče/oranžnem skalovju iz peščenjaka. Okolica je resnično izjemna in barvita. V jutranjih in večernih urah se vse skalovje obarva oranžno in rdeče in prav žari na vročem puščavskem soncu. Mnoge skale spominjajo na različne predmete in imajo tudi svoje ime.

bell_rock_panorama
Canon PowerShot G6: Panorama Bell Rock-a. Od daleč izgleda pokrajina sicer precej zelena, vendar je vlage zelo zelo malo. To je zelo vroče in suho podnebje.
Več ...
 

O spletni strani

E-pošta natisni

Ne samo, da je ta spletna stran predvsem posvečena metodi Sedona, temveč tudi osebnostni rasti, duhovnosti in samopomoči. Namenjena je vsakomur, ki ga zanima kako si izboljšati kvaliteto življenja in/ali spoznati globlje duhovne resnice.

Avtorske pravice

Metoda Sedona (The Sedona Method®) je registrirana blagovna znamka podjetja Sedona Training Associates katere direktor je Hale Dwoskin. V člankih kjer je naveden kot avtor Sedona Training Associates pomeni, da so ti članki avtorsko zaščiteni. Te članke sem prevedel in objavil na tej spletni strani z dovoljenjem Hale Dwoskin-a, vendar teh člankov ni dovoljeno objavljati drugje.

Več ...
 

O meni

E-pošta natisni

Kako je metoda Sedona vplivala name

milan
Milan Slunečko

Spomladi leta 2005 sem čisto po naključju na internetu naletel na metodo Sedona. No, pravzaprav ni bilo ravno naključje, saj so me takrat izjemno zanimala področja samopomoči, osebne rasti in duhovnosti. Preprosto sem pregledoval in raziskoval različna "orodja" s katerimi bi si morda lahko pomagal. Preizkusil sem že namreč marsikatero tehniko in orodje z večjimi ali manjšimi uspehi.

Več ...
 
lester53x60Lester
Levenson
S tem, ko sledimo reakcijam do njihovega izvora, odpravimo vse reakcije.

Anketa

Ste pogosto v skrbeh?