Metoda Sedona® - bližnjica do svobode

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
notice
  • EU Izjava o piškotkih

    Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje z avtentikacijo, navigacijo in drugo funkcionalnost. Z rabo te spletne strani se strinjate, da lahko shranimo tovrstne piškotke na vašo napravo.

Naslovnica E-novice Pozdrav iz Sedone

Pozdrav iz Sedone

E-pošta natisni

Prisrčen pozdrav iz sobe v Sedoni v Arizoni kjer poteka devet-dnevni seminar o metodi Sedona. Je čudovit jasen dan brez oblačka na nebu in ob ravno pravšnji prijetni spomladanski temperaturi. Do današnje prve seje je še okvirno pol ure in nekaj zgodnjih udeležencev se že zbira.

Posebnost tega seminarja je, da je poudarek na videnju iluzije Jaz-a. Če si izkustveno ogledamo kaj se dejansko dogaja v tem trenutku, je to vedno le videnje, slišanje in čutenje. Čustva prihajajo in odhajajo, misli prihajajo in odhajajo, občutki prihajajo in odhajajo, praktično vse kar zaznavamo se nenehno spreminja, je nenehno v toku. Vendar kaj je tisto, kar je vedno tukaj in sedaj?

Tako zelo radi se identificiramo s svojimi čustvi, mislimi, problemi, dosežki, vlogami in vsem mogočim, vendar vse to so samo slike, zvoki in občutki, ki pridejo in odidejo. Kaj je torej tisto, kar se zaveda vseh teh sprememb. Kaj je tisto kar je pred, med in po vsaki misli? Kaj je tisto kar je pred, med in po vsakem občutku? Kaj je tisto, kar se ne spreminja?

Tudi vse naše tegobe in težave so le pojav na ali v tistem, kar v resnici smo. In tega, kar v resnici smo, se prav nič ne dotakne. Če je naša zavest »dovolj zasidrana« v naši biti ali resnici, so vse naše težave samo iluzija. Tako kot eksplozije, požari, poplave, potresi in druge naravne katastrofe, se ne dotaknejo filmskega platna na katerega so projicirane, tako se tudi naše težave, ne dotaknejo naše biti.

To je nekako tema tega seminarja in tudi Hale Dwoskin je še posebej neizprosen in nas nenehno vzpodbuja, videti preko vseh iluzij.

No, moj glavni namen današnjega sporočila je vabilo na predstavitveno predavanje o metodi Sedona, ki bo v petek, 26.3.2010 ob 18h na Linhartovi 64 v Ljubljani. Uro kasneje bo v tem mesecu edino srečanje skupine za opuščanje neželenih čustev.

Še posebej pa vas vabim v soboto, 27.3.2010, ko bo ob 9h na isti lokaciji štiri-urna delavnica z naslovom odkrijmo radost v sebi. Tokrat bom nekako prvič tudi poskusil vpeljati tudi tako-imenovani 5. način opuščanja, ki nam pomaga videti preko iluzij Jaz-a.

Srčno vabljeni  

 


lester53x60Lester
Levenson
S tem, ko sledimo reakcijam do njihovega izvora, odpravimo vse reakcije.

Anketa

Ste pogosto v skrbeh?