Kaj

Delavnica: Vir sreče

Kdaj
Ponedeljek, 6. februar 2023 ob 19:30
Zaključek
Ponedeljek, 6. februar 2023 ob 21:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Telefon ali Internet
Cena
Prostovoljni prispevek

Vir sreče

V ponedeljek, 6. februarja 2023 ob 19:30 bo online delavnica Vir sreče, kjer bomo odkrivali, kako sprostiti našo vrojeno srečo in z njo izpolniti naše življenje navkljub navidezno nemirnemu in nezanesljivemu svetu v katerem živimo.

Ne samo, da iščemo ljubezen na napačnih krajih, isto počnemo tudi z radostjo in srečo. Običajno si govorimo, da bomo lahko srečni šele tedaj, ko se izpolnijo določeni pogoji zunaj nas. Ne glede ali so ti pogoji drugi ljudje, materialne dobrine ali neki določeni dogodki. S tem le gledamo stran od naše vrojene sreče, miru in radosti, ki je naša dejanska narava. Ko odkrijemo vir sreče v nas samih, lahko po volji čutimo srečo in radost kadarkoli ne glede na zunanje okoliščine.

Na delavnici Vir sreče si bomo ogledali dva ključa, ki nam pomagata odkleniti našo vrojeno notranjo srečo. Prvi ključ je izpuščanje želje, da bi spremenili to, kar je. S tem odkrijemo popolnost tega trenutka, kar povzroči, da se naša lastna sreča spontano dvigne na površje. Drugi ključ pa je, da si dovolimo imeti, biti in početi vse, kar imamo radi v svojem življenju. S tem, ko izpolnimo svoje življenje z dejavnostmi, ki nam prinašajo radost, je odličen način, da prebijemo jez nesreče ali bede ali trpljenja, ki ga nosimo v sebi.

Uporabili bomo postopke izpuščanja metode Sedona, ki jim pravimo Svobodni način izpuščanja. Običajno izpuščamo z določeno namero ali ciljem - da bi se bolje počutili. Se pravi izpuščamo iz perspektive, da smo ločeni posameznik z določeno težavo, katero je potrebno odstraniti. Svobodni način izpuščanja to malce obrne. Namesto, da se identificiramo z ločenim posameznikom in njegovo težavo, pogledamo na situacijo iz perspektive bivanja ali zavedanja, katero v resnici smo in katero je že popolnoma svobodno in brezmejno. Iz te perspektive naše težave preprosto izginejo in postane naša resnična narava, ki je vir sreče in radosti, bolj očitna sama sebi.

Delavnica je brezplačna, so pa dobrodošli prostovoljni prispevki. Vsem, ki boste dali donacijo, bom poslal tudi posnetek delavnice. Nakazila lahko pošljete preko vašega PayPal računa ali uporabite debetno ali kreditno kartico.

Če se delavnice ne morete udeležiti v živo zaradi drugih obveznosti, lahko vseeno dobite posnetek.

Nakazilo prispevka deluje tudi če nimate Paypal računa.
V temu primeru lahko uporabite večino debetnih in kreditnih kartic.

Internet - Windows, MacOS, Linux, Android in iOS

Če boste uporabili računalnik, potrebujete še slušalke oziroma zvočnik in mikrofon. Če nimate slušalk lahko kombinirate avdio tudi preko telefona.

  1. V spletnem brskalniku odprite stran: FreeConferenceCall
  2. Kliknite gumb “Join Online Meeting” in sledite navodilom.
    Če vas spletni brskalnik vpraša za dovoljenje za uporabo mikrofona, mu to omogočite. Če vas vpraša za dovoljenje, da zažene URL:FreeConferenceCall Protocol, mu tudi to omogočite.
  3. Zagnala se bo aplikacija FreeConferenceCall in v le tej izberite gumb “Join the Meeting”, vnesite Vaše ime, ePoštni naslov in ID: sedona-si ter kliknite gumb “Join”.
  4. Odprla se bo stran “Welcome to the meeting lobby”. Na tej strani kliknite na siv gumb “Join with computer audio”.

Telefon1

  1. Pokličite na telefonsko številko 0828 06510.
  2. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
  3. Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

Nekaj nasvetov za uspešno telekonferenco

  • Poskusite se povezati na telekonferenco kako uro prej, da preverite če vam vse deluje in da imate dovolj časa odpraviti morebitne težave
  • Na telekonferenco se povežite raje kako minuto prej, da lahko začnemo točno
  • Če kličete iz mobilnega telefona, preverite, da imate baterijo dovolj polno
  • Poskrbite, da boste v tihem in mirnem okolju
  • Poskrbite, da vas med klicem ne bodo motili
  1. Če niste v Sloveniji pojdite na spletno stran FreeConferenceCall-International in poiščite lokalno telefonsko številko države v kateri ste.