Kaj

Zdravljenje konfliktov - 4. del

Kdaj
Četrtek, 21. oktober 2021 ob 19:00
Zaključek
Četrtek, 21. oktober 2021 ob 21:00
Pričetek čez
Dni
:
Ur
:
Minut
:
Sekund
Kje
Telefon ali Internet
Cena
Prostovoljni prispevek

Zdravljenje konfliktov

V četrtek, 14.10.2021 ob 19h bom imel četrti del 2-urne delavnice na temo zdravljenja konfliktov.

Verjetno mi ni potrebno vam razlagati kako je svet poln konfliktov in razdorov. Ne gre samo za ta svet, ki nam je vsem skupen, temveč gre tudi za del sveta, ki je najbolj intimen - naše misli, čustva in prepričanja. Vendar napetosti in trpljenju, ki ga čutimo ob teh konfliktih, se lahko izognemo, če si dovolimo iskreno raziskati in izpustiti te nasprotujoče sile, ki jih nosimo v sebi.

Ko odkrijete in razpustite te svoje notranje konflikte boste odkrili, da ves ta nemir, ki ga doživljate, izvira iz vaše lastne zavesti. Namesto, da bi se krivili ali kaznovali za to kar vidite v sebi in okoli sebe, lahko z izpuščanjem odkrijete dejansko rešitev, srečo in mir tudi prav zdaj. Tako lahko naravno vzamete ta mir in notranjo varnost s seboj skozi vse kar doživljate.

Celotna delavnica Zdravljenje konfliktov ima dvanajst tem. Vsaka tema je samostojna enota tako, da se lahko udeležite le tistih tem, ki vas zanimajo.

Na tem četrtem srečanju bomo obdelali dve temi:

 • Osvobajanje od pasivnosti in agresije
 • Ples svetlobe in teme

Vabljeni k udeležbi.

Prostovoljni prispevek za delavnico lahko nakažete tako, da kliknete na gumb “donate” in mi nakažete prispevek bodisi iz vašega PayPal računa ali s pomočjo večine debetnih in kreditnih kartic.

Nakazilo prispevka deluje tudi če nimate Paypal računa.
V temu primeru lahko uporabite večino debetnih in kreditnih kartic.

Telefon1

 1. Pokličite na telefonsko številko 0828 06510.
 2. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
 3. Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

Internet - Windows, MacOS, Linux, Android in iOS

Če boste uporabili računalnik, potrebujete še slušalke oziroma zvočnik in mikrofon. Če nimate slušalk lahko kombinirate avdio tudi preko telefona.

 1. V spletnem brskalniku odprite stran: FreeConferenceCall
 2. Kliknite gumb “Join Online Meeting” in sledite navodilom.
  Če vas spletni brskalnik vpraša za dovoljenje za uporabo mikrofona, mu to omogočite. Če vas vpraša za dovoljenje, da zažene URL:FreeConferenceCall Protocol, mu tudi to omogočite.
 3. Zagnala se bo aplikacija FreeConferenceCall in v le tej izberite gumb “Join the Meeting”, vnesite Vaše ime, ePoštni naslov in ID: sedona-si ter kliknite gumb “Join”.
 4. Odprla se bo stran “Welcome to the meeting lobby”. Na tej strani kliknite na siv gumb “Join with computer audio”.

Nekaj nasvetov za uspešno telekonferenco

 • Poskusite se povezati na telekonferenco kako uro prej, da preverite če vam vse deluje in da imate dovolj časa odpraviti morebitne težave
 • Na telekonferenco se povežite raje kako minuto prej, da lahko začnemo točno
 • Če kličete iz mobilnega telefona, preverite, da imate baterijo dovolj polno
 • Poskrbite, da boste v tihem in mirnem okolju
 • Poskrbite, da vas med klicem ne bodo motili
 1. Če niste v Sloveniji pojdite na spletno stran FreeConferenceCall-International in poiščite lokalno telefonsko številko države v kateri ste.