notice

Bližnjica do svobode

Četrtek, 01. januar 2009 00:00 Milan Slunečko
natisni
west_sedona_panorama
Canon PowerShot G6: Panorama zahodne Sedone v Arizoni, ZDA. Metoda Sedona je dobila svoje ime po tem čudovitem kraju na Divjem Zahodu.

Obstaja zapor.

Vendar ta zapor ni nekje daleč na majhnem otoku sredi temačnega in viharnega morja polnega morskih pošasti. Ta zapor nima debelih zidov iz armiranega betona, ki segajo skoraj do neba. Ta zapor ni obdan z ograjo iz bodičaste žice po kateri teče visoki električni tok. V temu zaporu nimajo celice mogočnih in neprebojnih jeklenih vrat. Ta zapor nima ne čuvajev in ne upravnika.

Pa vendar obstaja.

Ta mogočni in navidez hermetično zaprti zapor obstaja namreč samo znotraj našega uma. Zidovi tega zapora so naše misli: "ne morem", "ne da se mi", "ah, saj ne bo šlo", "nima smisla", "nisem vreden" in podobno. Ograja iz bodičaste žice so naše rutine, navade in odvisnosti. Rešetke na celici v katero smo zaklenjeni so nemoč, negotovost, nesigurnost, odpor in občutek manj vrednosti. Čuvaji, ki nam onemogočajo, da bi našli izhod so naša čustva kot so: apatija, žalost, strah, poželenje, jeza, ponos, sram in krivda. In upravnik tega zapora je sam Jaz – naš ego.

Ali bi se radi osvobodili iz tega zapora? Ali vas zanima kako je, ko ni ničesar kar bi vas zaustavilo? Ali bi se radi prosto gibali skozi življenje tako kot resnično želite? Ali želite biti srečni in polni radosti? Ali želite živeti v izobilju?

Obstaja način – celo zelo preprosti način, da trajno odstranite vse kar vam je morebiti do sedaj povzročalo trpljenje in bolečino. Ta način se imenuje metoda Sedona.

Metoda Sedona je bližnjica do svobode, sreče, radosti, izobilja in zdravja.

Odkrijte kako lahko s pomočjo metode Sedona opustite kakršenkoli negativen in neprijeten občutek, čustvo, prepričanje, navado in odvisnost. Dovolite si spoznati kako je živeti resnično svobodno in polno življenje. Spoznajte kaj je to ekspresna osebnostna rast in izjemno učinkovita samopomoč.

Ali si upate biti svobodni?